Despre natura…

Imi amintesc de parca ar fi fost ieri.. ziua in amiaza mare cand soarele este mai puternic si toate plantele isi deschid florile si isi intind frunzele, imi luam punga de hartie si pe camp.. la indemnul bunicii strangeam plante pentru ceai: musetel, coada soricelului, trei frati patati, galbenele.. toate erau, mai apoi, asezate cu grija pe hartie la soare pentru a fi uscate.. nu intelegeam prea bine atunci de ce trebuia sa fac acest lucru.. astazi insa, ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta si am reusit sa inteleg cat de importanta este natura pentru noi si ca avem la indemana un laborator natural de sanatate.

Este atat de interesant ca avem leac pentru o gama larga de afectiuni si alegem sa ignoram acest lucru.. insa, exista si oameni care au inteles complexitatea plantelor si au ales sa le foloseasca pentru binele tuturor. Cu maini dibace si cu multa daruire au explorat natura si au descoperit bogatiile ei. Alese cu grija, in combinatii si cantitati optime, avem la indemana surse naturale de sanatate, noi trebuie doar sa constientizam ca intoarcerea la natura nu inseamna regres, ci inseamna grija, responsabilitate si traditie.

Dacia Plant au ales sa impartaseasca cu noi din inteleciunea plantelor, pe care au descoperit-o, si sa ne puna la indemana in ambalaje noi, aniversare, o gama larga de produse..ramane doar sa descoperim ce ni se potriveste noua, in functie de ce avem nevoie. De exemplu, eu am ales suplimentul pe baza de drojdie, care contine complexul de vitamine B, bun pentru par si unghii, pentru intarirea organismului si rezistenta la oboseala.

Pastile cu "iubire" de la Dacia Plant

Pastile cu „iubire” de la Dacia Plant

Pentru ca anul acesta implinesc 15 ani de activitate, Dacia Plant au ambalaje noi, moderne, etichete noi si promotii, de exemplu 1+1 gratis- ai doua produse la pret de unul. Au o gama larga de produse, ce pot fi vazute pe site-ul lor, fiecare produs are o descriere a caracteristicilor si intrebuintarilor. Gasiti ceaiuri, vitamine si minerale, produse dedicate copiilor, femeilor si chiar produse pentru detoxifiere.

Pe site puteti descoperi in aceasta perioada si un concurs cu premii in produse si o excursie la Brasov. Iar in 2 iulie va avea loc un concert in Piata Sfatului (Brasov), unde vor canta cei de Phoenix.

Acum sunt curioasa, voi ce produse Dacia Plant folositi?

banner_concurs_site-1170x466

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s