Panica, panica, panica

In ultimul timp lipsesc tot mai mult, de fapt imi neglijez tot mai mai mult casuta virtuala. Daca alta data puteam sa scriu non stop despre orice, acum mi-e greu sa scriu un pic despre nici nu stiu ce…

Urmeaza sa fac cateva schimbari majore in viata mea, pe mai multe planuri si asta imi ocupa cea mai mare parte din ganduri, trairi, nopti.. nu sunt un om al schimbarii, iubesc stabilitatea si siguranta si orice intervine si aduce nesiguranta si neprevazut, il elimin imediat din „joc”. Dar, de data aceasta este o schimbare pe care mi-o doresc, doar ca ceea ce urmeaza dupa, nu mai depind deloc de mine.. si atunci: panica, panica, panica!

Se zice despre constiinta noastra ca este mereu treaza si actioneaza ca o alerta, de exemplu daca urmatoarea miscare nu este chiar „inteleapta” constiinta va porni sirenele si te atentioneaza ca urmatoarea ta miscare este gresita.. La mine sistemul e un pic defect.. pentru ca sirenele mi se pornesc si cand e vorba de o alegere/schimbare minora :))

Am admirat mereu persoanele care se avanta ca un „berbec” cu capul inainte si tin piept oricarei provocari, nu au frica de esec, de greseala, de compromis, de urmari, de durere, de pierdere.. probabil ca sunt prea rationala sau prea fricoasa sau prea speriata de viata, dar de cele mai multe ori ma uimesc eu pe mine de cat de inchistata sunt intr-o „realitate” personala. Traiesc intr-un balon, un balon pe care apropiatii mei l-au acceptat si in momentul in care cineva din exterior imi critica „balonul” ma raneste profund si il etichetez ca „inamic”.

Sunt berbec si sunt incapatanata la maxim! recunosc! dar, probabil ca cea mai dureroasa „calitate” a mea este faptul ca in afara de familia mea si prietenii apropiati restul nu conteaza, cu atat mai mult parerea si rolul lor in viata mea! iar, acest lucru imi sta extrem de mult in calea schimbarilor pe care urmeaza sa le fac…

Pentru perioada asta agitata am nevoie de o oaza de liniste, de eliberare, astfel ca am descoperit un calmant… o melodie 🙂 versurile n-au nicio legatura cu starea mea, dar linia melodica este linistitoare..

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s