12.12.12

De dimineata pe telefonul meu, sub ora care este foarte importanta cand esti pe repede inainte, am zarit si data: 12.12.12. Cum eu lucrez intr-un departament de contabilitate nu sunt niciodata in prezent, mereu lucrez cu o luna inapoi. Dar, data de azi m-a bucurat: sunt nascuta pe 12 (intr-o alta luna), dar e 12 si se pune, deci la fel ca si cei mici azi ma aniversez: am cativa ani si cateva luni :))

Si, pentru ca n-am vrut sa „savurez” singura „descoperirea” facuta, i-am scris prietenului meu care, deloc surprins, mi-a spus ca stie si ca de asemena e ultima data de acest gen din mileniu 😦 si are dreptate!

Nu m-am gandit deloc asa, dar pentru ca am fost „luminata” am vrut sa vad ce scrie presa despre aceasta data 😦 In afara de superstitii si de afirmatii de genu „numarul 12 este unic” nu am gasit nimic interesant. Intr-adevar si tumblr a fost invadat de imagini cu 12.12.12, dar eu cred ca lumea e mai atrasa de repetarea aceluiasi numar de 3 ori in aceeasi zi (la data) decat de superstitiile si povestile din spate care impanzesc unele site-uri si imbogatesc arhiva teoriilor conspirationiste.

Sincer, pentru mine azi e ziua mea plina de 12 si atat! tzac! eu am avut parte de asa ceva in viata mea! :)) In rest, ma bucur de vremea de afara si ascult Radioul lui Mos Craciun:

Reclame

2 gânduri despre „12.12.12

  1. Chiar şi citind, ori de câte ori timpul ne permite, blogurile ce ne sunt dragi şi apropiate sufletelor noastre, nu poţi niciodată să ştii ce anume şi-a aşternut pe foaia cu dorinţe pentru 2013 cel/cea care se află “în spatele” cuvintelor frumoase şi a gândurilor bune împărtăşite. De aceea pare o misiune practic imposibilă să „personalizezi” un mesaj de sărbători, să cauţi să exprimi în cuvinte potrivite wish-list-ului fiecăruia ceea ce anume doreşti să transmiţi pentru noul an. Iar de mesaje „tip” ce tind a „păcătui” prin a transmite urări seci, comune, lipsite parcă de suflet şi căldură, n-am vrea să „abuzăm” pentru că am dori să simţiţi căldura şi gândurile bune pe care încercăm să le transmitem.
    Aşa că o să spunem simplu : sărbători cu bine şi un an mai bun ! Şi multă, multă sănătate !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s